Spring naar hoofd-inhoud

Yao Lin

Algemene fysiotherapie

 

In 2021 heb ik mijn opleiding Master of Science, Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie (fysiotherapie) bij musculoskeletale aandoeningen aan de Universiteit Gent afgerond. Sindsdien werk ik als algemeen fysiotherapeut bij Fysiotherapie Epicurus. 

Bij mij kunt u terecht voor algemene fysiotherapie. Mijn interesse gaat uit naar het behandelen van klachten in de nek- en schouderregio. Om deze redenen heb ik mij begin 2022 ingeschreven als aspirant-lid van het Schoudernetwerk Zeeland. Binnen deze groep, bestaande uit fysiotherapeuten en schouderorthopeden streven we ernaar om mensen beter te kunnen helpen door jaarlijks meerdere scholingsactiviteiten te volgen en de nieuwe (wetenschappelijke) ontwikkelingen te volgen en bespreken. 

Verder heb ik de cursus dry-needling gevolgd en maak ik graag gebruik van deze behandeltechniek tijdens de behandelingen. Binnenkort hoop ik te beginnen aan de postgraduaat opleiding Manuele Therapie om mijn kennis in de gewrichten en de wervelkolom uit te breiden. 

BIG-nummer: 59929457804