Spring naar hoofd-inhoud

Thea de Blaeij 

Manuele therapie

Wegens omstandigheden is het op dit moment niet mogelijk om een afspraak bij Thea te maken. 

U kunt bij mij terecht voor klachten aan het bewegingsapparaat die houdings-en bewegingsafhankelijk zijn. Ik ben veel bezig met schouderklachten, manuele therapie en sportgerichte klachten. Een manueel therapeut is gespecialiseerd in rug- en nekklachten en beter laten bewegen van gewrichten.

Schouderklachten

Ik heb gekozen voor dit vakgebied, omdat ik mensen wil helpen die pijn en of (bewegings)beperkingen ervaren in de dagelijkse activiteiten. Het schouder gewricht is een lastig gewricht, dit is de reden waardoor ik met hierin ben gaan verdiepen. Ik maak dan ook deel uit van het Schoudernetwerk Zeeland (www.snzeeland.nl). Binnen deze groep, bestaande uit fysiotherapeuten en schouderorthopeden hopen wij mensen met schouderklachten beter te kunnen helpen door jaarlijks meerdere scholingsactiviteiten te volgen, de nieuwste (wetenschappelijke) ontwikkelingen te volgen en bespreken, mee te lopen met de orthopeden en mee te kijken bij schouderoperaties.

De behandeling bestaat uit een combinatie van manuele behandeling door mijzelf, in combinatie met oefeningen. Er wordt verlangd dat er ook thuis oefeningen gedaan worden om de behandeling te doen slagen.

Bekijk deze websites voor meer informatie over Schoudernetwerk Zeeland www.snzeeland.nl, www.schoudernetwerk.nl en www.artofshoulder.nl

Opleiding

Universiteit Gent, Revalidatiewetenschappen en fysiotherapie, afstudeerrichting manuele therapie en sport (2008) en Master manuele therapie (2009). Daarnaast heb ik nog aanvullende opleidingen en cursussen gedaan. Hierdoor behandel ik ook klachten zoals hoofdpijn vanuit de nek, draaiduizeligheid en sport gerelateerde klachten.

BIG-nummer: 99910360904